На Одещині прикордонники виявили розкрадання дизпалива з буксира

За порушення прикордонного режиму капітана судна притягнули до адмінвідповідальності

Прикордонники виявили незаконне перевантажування та розкрадання дизельного пального з буксира. Так, на річці Дунай військовослужбовці Морської охорони Держприкордонслужби виявили та припинили спробу незаконного переміщення паливно-мастильних матеріалів з цивільного судна. Про це повідомили в Державній прикордонній службі. 

В районі Кислицького рукава річки Дунай морські прикордонники виявили автомобіль, в якому знаходилися місткості з понад тонною дизельного пального.

“За порушення прикордонного режиму капітана судна прикордонники притягнули до адмінвідповідальності, передбаченої ст. 202 КУпАП. За даним фактом проінформовано Ізмаїльський ВП ГУНП в Одеській області та направлено повідомлення про виявлення ознак вчинення злочину, передбаченого ст. 185 ККУ “Крадіжка”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині прикордонники заборонили в’їзд в Україну жінці з Грузії, яка виявилася поціновувачкою “російської влади”. Інцидент стався на пункті пропуску “Старокозаче”. Про це повідомили в Держприкордонній службі України.

Крім того, оперативне використання дронів із тепловізорами дозволило прикордонникам ефективно затримати групу осіб, які намагались незаконно перетнути кордон з Молдовою поблизу села Унтилівка у Роздільнянському районі. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Нагадаємо, що у пункті пропуску "Паланка – Маяки – Удобне" на Одеській області прикордонники з Білгород-Дністровського загону спільно з митниками виявили намагання громадянки України приховати більш як 7,5 кг осетрової та лососевої ікри. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися