На Одещині продовжують радувати дітей: до кого завітали цього разу

До вихованців дитячого будинку сімейного типу з подарунками завітав Харлов Олександр

Різдвяні та Новорічні свята – це час див та добрих справ, на які особливо очікує малеча. До вихованців дитячого будинку сімейного типу з подарунками та смаколиками завітав привітати зі святами заступник голови Одеської ОВА Харлов Олександр. У родині проживає 12 дітей віком від шести до сімнадцяти років.

"Турбота і підтримка з боку держави – один із головних факторів, що допомагає у ці складні часи, аби жодна дитина не залишилася без уваги. Адже так важливо щоб діти росли з вірою та добром у серці", - зазначив Олександр Харлов.

“Коментарі” писали, що апередодні Нового Року рятувальники та поліцейські Білгород-Дністровського району завітали до 2-х багатодітних родин з тимчасово окупованих територій Луганщини, щоб привітати та влаштувати для діток свято. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, що вчора, 25 грудня на ковзанці Київського району відбувся вже традиційний зимовий захід для дітей військовослужбовців і дітей, які перебувають під опікою та піклуванням. Про це повідомили в Одеській міській раді. Святкову казку подарував малечі Святий Миколай разом із своїми помічниками - вихованцями міських закладів позашкільної освіти. 

“Коментарі” писали, що Одеський театр юного глядача підготував велику програму для дітей і дорослих на різдвяні свята, а крім того відкрив виставку дитячих малюнків “Різдвяне Диво”, яка працює два зимових місяці. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла головний адміністратор Одеського театру юного глядача імені Юрія Олеші Ганна Король.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися