Алкоголю більше норми у 12 разів: в Одесі зупинили водія

Наразі патрульні склали на керманича протокол

Учора, в мережі з'явилось відео, як водій авто Nissan, грубо порушував ПДР — рухався по зустрічній смузі та створював аварійні обставини іншим транспортним засобам. Подія сталась на площі Бориса Дерев'янка. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Крім того, інспектори отримали аналогічне повідомлення від інших водії, які були обурені такою поведінкою керманича Nissan. Патрульні перебували неподалік та швидко прибули на місце, де й зупинили вказану вище автівку.

Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Результат Drager показав 2,36 проміле, що у понад 12 разів більше норми.

“Патрульні склали на керманича протокол за ч.1 ст.130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили від керування транспортним засобом. Дякуємо небайдужим громадянам за співпрацю. Зробимо наше місто безпечним разом”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Робота патрульної поліції 

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження.

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися