Ворог вивів у Чорне море три ракетоносії: існує загроза обстрілу

Сумарний залп "Калібрів" може сягати 16 ракет

Після тривалої перерви російські окупанти вивели в Чорне море три ракетоносії. Це два підводних човни і фрегат "Адмірал Макаров". Сумарний залп "Калібрів" може сягати 16 ракет. Про це повідомляють в Силах оборони півдня України. 

“Ворог вивів на бойове чергування в Чорне море 3 ракетоносії – 2 підводних човни і фрегат “Адмірал Макаров”, – йдеться у повідомленні.

Військові ще раз нагадують, що сигнали повітряної тривоги попереджають про небезпеку, не треба їх ігнорувати. 

Раніше “Коментарі” писали, що українські військові вщент розбомбили російський корабель “Новочеркаськ”. Від знищеного судна залишився лише скелет, обгоріло все. Крім того, захисникам також вдалося ліквідували окупантів, які перебували всередині та поруч із ним. Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Крім того, великий десантний корабель “Новочеркаськ”, який згорів у бухті тимчасово окупованої Феодосії 26 грудня, російські окупанти останнім часом використовували для забезпечення власної логістики та перевозили на ньому боєприпаси. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

Нагадаємо, що вперше у світі в Чорному морі почав діяти флот морських дронів — і це український флот. Про це стало відомо під час виступу президента України Володимира Зеленського на саміті Парламентської асамблеї організації Чорноморського економічного співробітництва.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/4565


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися