Ворог завів ракетоносії у пункти базування: ситуація в Чорному морі

Три години потрібно, щоб вивести споряджені ракетоносії

В Чорному та Азовському морях на бойовому чергуванні перебувають п'ять та один ворожий корабель відповідно. Однак, ракетоносії відсутні. В Середземному морі перебувають три кораблі ворожого флоту, серед яких 2 носії крилатих ракет "калібр", загальний залп до 16 ракет. Про це повідомили у Військово-морських силах Збройних сил України. 

“За добу, в інтересах рф, прохід Керченською протокою здійснили: до Азовського моря – 14 суден, з них 4 рухались з протоки Босфор; до Чорного моря -18 суден з них 6 продовжили рух у напрямку протоки Босфор”, - йдеться в повідомленні. 

Коментарі” писали, що вперше у світі в Чорному морі почав діяти флот морських дронів — і це український флот. Про це стало відомо під час виступу президента України Володимира Зеленського на саміті Парламентської асамблеї організації Чорноморського економічного співробітництва.

Крім того, президент України Володимир Зеленський повідомив, у Чорноморського флоту РФ вже немає тотального впливу, адже українські військові частково знищили російський флот. Відтепер ворожі кораблі не можуть повністю домінувати у Чорному морі. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю каналу Fox News.

Нагадаємо, що деякі військові зазначають, що зараз у Чорному морі знаходиться десятки тисяч мін. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив капітан 1 рангу запасу, ексзаступник начальника штабу ВМС ЗСУ Андрій Риженко. За його словами, дуже багато мін там з'явилося ще протягом Першої та Другої світових війн та в радянський період.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

31 грудня 2023, 10:39

Поражаюсь в тупости этим новостям о том что вражеские корабли подлотки вывели, завели, самолеты взлетели, подлетели и самое главное что якобы говнокомандучач об этом знает но никто их не уничтожает и массово не бомбит, оружие боеприпасы как Украина не делала так и не делает, а в статьях пишут Украинцам приготовиться к чему подыхать так мы и так знаем что нас истребляют и не только кацапы, а эти слуги миноры. Не верю уже никому и ни чего!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися