На Одещині запрацюють нові комплекси автоматичної фіксації порушень ПДР: де саме

Камери запрацюють з 1 січня 2024 року

Ще 50 комплексів автоматичної фіксації правопорушень ПДР на дорогах України запрацюють з 1 січня. Так, в Патрульній поліції України зазначили, що 19 комплексів працювали до повномасштабного вторгнення і наразі відновлять свою роботу, а ще 31 прилад контролю запрацює вперше. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

У Одеській області буде три комплекси фіксації порушень ПДР. Їхнє розташування: 

– на 96 км+449 автодороги М-15, напрямок спрямування приладу – село Монаші; 

– на 120 км+354 автодороги М-15, напрямок спрямування приладу – село Михайлівка; 

– на 364 км+792 автодороги М-05, напрямок спрямування приладу – місто Одеса. 

Нагадаємо, що за перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год передбачено штраф 340 грн; більш ніж на 50 км/год – 1700 грн.

ДТП на Одещині

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Приморському районі Одеси. В результаті аварії одна людина загинула, ще одна – госпіталізована з тяжкими травмами. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, що в селі Коси Подільського району сталася жахлива аварія. Водій автомобіля "ВАЗ", бувши у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на двох жінок, які йшли по краю дороги. Від отриманих травм обидві жінки померли на місці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

В Ізмаїльському районі поліцейські розслідують страшне ДТП, яке сталося між селами Кислиця та Стара Некрасівка 14 грудня. На жаль, подія призвела до смерті двох односельчан.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися