В Одеській області рятівники допомогли лебедю, який застряг у водоймі

Рятівники ДСНС в Одеській області продовжують допомагати тваринам

На Одещині рятувальники ДСНС врятували лебедя, який застряв в ставку. Сьогодні зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Коси, Подільского району, на ставку, на відстані 50 метрів від берега, лебідь декілька днів знаходиться на одному місці. Про це повідомили в ДСНС.
Рятувальники на човні підплили до лебедя, розбили кригу та врятували його з крижаної пастки. Врятованого лебедя передано господарю ставка.

Історії порятунку 

Військові 35 окремої бригади морської піхоти врятували трьох маленьких пташенят вухатої сови, які потребували допомоги та піклування. Їх підібрали біля повалених дерев після ракетного обстрілу. 

Рятувальники Одещини визволили з пастки двох цуценят. 27 липня, до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Березівка по вулиці Кірова потрібна допомога з визволення собак, які не можуть самостійно вибратись з ями.

У порту Одеси врятували пташку, яку прибило до причалу. Скоріш за все, її принесло течією у Чорне море після теракту росіян на Каховській ГЕС. Співробітники порту подбали про пташку, а потім відвезли до Одеського зоопарку, де за її станом спостерігатимуть фахівці.

До Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що в селищі Любашівка, по вулиці Софіївська, тривалий час кіт не може самостійно спуститися вниз. Так, менш ніж за 6 хвилин після надходження повідомлення, врятований пухнастик був у руках вдячної господарки. Рятувальники розповіли, що за допомогою 3-х колінної драбини зняли кота з даху двоповерховий квартирного будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися