Медзаклади Одеси оснастили сучасним обладнанням: подробиці

Нове обладнання надає можливості для швидкої та якісної діагностики

Міський департамент охорони здоров'я продовжує оснащувати медзаклади міста сучасним обладнанням. Так, Міська клінічна лікарня 1 отримала сучасну систему для відеобронхоскопії Huger та відеоколоноскоп Pentax. Про це повідомили в пресслужбі відомства.

Обладнання забезпечує високу якість зображення та використовуються для діагностики захворювань дихальної системи та ШКТ. Обладнання придбане за кошти міського бюджету за програмою "Здоров'я".

Зазначимо, що два роки тому в Єврейській лікарні було відкрито модернізоване приймально-діагностичне відділення за принципом “emergency department”, де сконцентровано потужний діагностичний та лікувальний потенціал за участі мультидисциплінарних команд фахівців. Нове устаткування надає додаткові можливості для швидкої та якісної діагностики та надання медичної допомоги пацієнтам лікарні.

Медичне обладнання 

Цьогоріч для одеського пологового будинку №4 за міською програмою "Здоров'я" за кошти міського бюджету закуплено нове медичне обладнання та меблі. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради

В міські лікарні Одеси встановили новітнє обладнання виробництва Італії. Так, сучасний рентгенологічний апарат з'явився у відділенні дитячої міської поліклініки №2 за адресою: просп. Добровольського, 67/1. Ще один рентгенапарат працює у відділенні дитячої поліклініки №2 на Бочарова, 59. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради.

“Коментарі” писали, що японські партнери продовжують підтримувати Одесу в медичній галузі. Зокрема, наразі обговорюється питання про передачу Одесі мобільного контейнера з медичним діагностичним обладнанням. Цей проєкт реалізується в рамках Меморандуму про співробітництво, укладеного в травні 2023 року між сторонами. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися