Народила в кареті швидкої допомоги: на Одещині медики допомогли породіллі

Першою дитиною у 2024 році, що народилася на Одещині в кареті швидкої, стала дівчинка

Першою дитиною в новому 2024 році, що народилася на Одещині в кареті швидкої, стала дівчинка. Про це повідомили в Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області. 

У ніч на 3 січня бригада Пункту постійного базування в селі Серпневе Центру екстреної медичної допомоги прийняли пологи в автомобілі швидкої — дорогою до Арцизької лікарні.

Мешканка Болградського району народила недоношену дівчинку приблизно на 24-26 тижні вагітності. На щастя, стан новонародженої та породіллі вдалося стабілізувати і своєчасно госпіталізувати їх до медзакладу.

“Колектив Центру доєднується до привітань на адресу родини і побажань міцного здоров'я, щастя”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що О 2:30 ночі 1 січня 2024 року в міському пологовому будинку №7 народилась перша дитина в цьому році. Загалом в новорічну ніч світ побачили 11 дітей. Про це повідомляє Одеська міська рада.  В перші хвилини нового року в Одесі, народилася маленька українка, на ім'я Мирослава. Вага новонародженої — 3590 грамів, зріст — 55 сантиметрів.

Нагадаємо, загалом протягом останнього тижня 2023 року на Одещині народилось 196 маленьких українців. За період з 25 грудня по 31 грудня минулого року серед малюків, що зʼявились на світ: 93 хлопчиків та 103 дівчинки.

Також “Коментарі” повідомляли, що вранці на номер єдиної оперативної диспетчерської центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик про пологи у Кулевчанській громаді. Бригада № 206 одразу виїхала на виклик і прибула за адресою менш ніж за 10 хвилин. Про це повідомили у відомстві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися