Ситуація на трасі Одеса – Рені : ДПСУ дали оновлені дані

На ділянці траси Одеса – Рені здійснювався реверсний рух транспорту

У зв'язку з аварією, яка трапилася на транзитній ділянці автодороги "Одеса-Рені" за 1,5 км від контрольного поста "Маяки" у напрямку до пункту пропуску "Паланка – Маяки – Удобне", рух транспортних засобів було тимчасово ускладнено. Наразі рух авто відновлено.  Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Що сталося на трасі Одеса – Рені

Вантажівка зі збіжжям перевернулась, що призвело до перекриття дороги. Наразі рух авто здійснюється в реверсному режимі для подолання ділянки автодороги.

Затор на трасі Одеса – Рені

Попри те, що рух вже відновили, судячи з даних мапи, на трасі з Маяк до Паланки все ще є затор. Тож плануючи подорож слід врахувати це.

Нагадаємо, в Одеській області активно працюють над модернізацією 9 контрольно-пропускних пунктів. Зокрема, роботи включають встановлення сучасних санітарних модулів на декількох пунктах-пропуску. Про які саме пункти пропуску йдеться – читайте в матеріалі

Крім того, у межах зустрічі з представниками ПРООН в Україні обговорено новий проєкт під назвою "Аеротрансфер". Головна мета цього ініціативного заходу — прискорити переміщення українців, які направляються до міжнародного аеропорту Кишинів. Пасажири з квитками на літак отримають можливість скористатися спеціальним трансфером, який прямуватиме з Одеси до аеропорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися