Уродженка Одеси пробилися до 1/8 фіналу Australian Open-2024

Світоліна і Ястремська слідом за Костюк вийшли в 1/8 фіналу Australian Open

У суботу, 20 січня, одеситка Еліна Світоліна в 1/16 фіналу турніру в Мельбурні обіграла швейцарську тенісистку Вікторію Голубич, завдяки чому пройшла в 1/8 фіналу Australian Open.

Матч завершився за підсумками двох сетів із фінальним результатом 6:2, 6:3.

Перша ракетка України приєдналася до Даяни Ястремської та Марти Костюк, які вийшли до 1/8 фіналу раніше. 

За потрапляння до чвертьфіналу Світоліній доведеться поборотися з чеською тенісисткою Ліндою Носковою, яка у своєму матчі за вихід до 1/8 фіналу Australian Open оформила сенсацію, вигравши в Іги Свєнтек.

“Це буде хороший матч, ще один виклик для мене. Вона молодий гравець, але перемога над першою ракеткою світу чинить на неї більший тиск. Я відчуваю, що вона буде фавориткою, тож мені втрачати особливо нічого. Для мене це просто ще одна можливість зіграти четвертий раунд. Я з нетерпінням чекаю цього. Тепер постараюся відновитися і бути готовою до цього”, - прокоментувала Еліна Світоліна.

“Коментарі” писали, що одеська тенісистка феєрично виступила на Australian Open. Так, Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову з Чехії 6:1, 6:2.  Спортсменки провели на корті одну годину і сімнадцять хвилин. Поєдинок заершився рахунком - 6:1, 6:2.

Нагадаємо, що уродженка Одеси Еліна Світоліна впевнено стартувала в основній сітці першого турніру Grand Slam нового сезону - Australian Open-2024. Перша ракетка України розбила 18-річну Тейлу Престон з Австралії (WTA №203), яка отримала вайлд-кард від організаторів. Загалом поєдинок тривав рівно одну годину і завершився перемогою українки з рахунком 6:2, 6:2. Це була перша особиста зустріч тенісисток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися