Спортсменка з Одеси завоювала дві золоті медалі на турнірі у Німеччині

Для спортсменки це перші медалі на змаганнях такого рівня

Спортсменка з Одеси Крістіна Остапенко виборола дві золоті медалі на міжнародному турнірі H&N-Cup 2024 з кульової стрільби, що відбувся у Мюнхені. Про це повідомили у відділенні НОК в Одеській області. 

Так, 18-річна Крістіна Остапенко стала переможницею у змішаній категорії, разом із срібним призером Олімпійським ігор Сергієм Кулішом із Черкас. Це перші нагороди для одеської стрілкині на змагання такого рівня.

У другий день змагань Остапенко виграла кваліфікацію в особистому турнірі з результатом світового рівня 632,5 очки, який вище рекорду України, і лише на 2,8 нижче абсолютного світового рекорду, і лише на 1,7 очки нижче світового рекорду серед юніорів. Втім, до фіналу одеситка не була допущена через невідповідність екіпірування стандарту.

Також у “H&N-Cup 2024” вперше брав участь ще один одеський спортсмен – Іван Ткаленко, але у фінальну частину спортсмен не відібрався. Найближче до фіналу він був в особистому турнірі другого дня, коли посів 16-е місце, набравши 626,8 очки, що стало особистим рекордом Івана в цьому виді програми.

Раніше “Коментарі” писали, що спортсмен із Чорноморська Владислав Шепелєв став переможцем XXІХ відкритих змагань з легкої атлетики в приміщенні “Різдвяні старт”", які відбулися в Києві. Про це повідомили у Відділенні національного олімпійського комітету в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що одеська яхтсменка Аліна Шаповалова візьме участь у чемпіонаті світу з вітрильного спорту в класі “ILCA 6”, який відбудеться в аргентинському місті Мар-Дель-Плата з 5 по 10 січня. Про це повідомили у Відділенні національного олімпійського комітету в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися