Одеса та Японія обговорили відновлення цивільної інфраструктури в місті

Місто-побратим Йокогама продовжує підтримувати Одесу

Заступник міського голови Одеси, Павло Вугельман, провів онлайн-зустріч із представниками міста-побратима Йокогама (Японія) та висловив намір подальшої співпраці з японською технологічною корпорацією "JFE Engineering". Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Обговорюючи відновлення цивільної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії, сторони акцентували на досвіді японських партнерів у сфері будівництва та модернізації транспортної інфраструктури. Зазначено, що цей досвід має велике значення для Одеси в умовах ворожої агресії.

Павло Вугельман висловив вдячність японським партнерам за постійну підтримку та солідарність. Раніше, завдяки ініціативі міста-побратима Йокогама та компанії "JFE Engineering", Одеса отримала 33 портативні системи для очищення води як гуманітарну допомогу. Це лише один із багатьох прикладів взаємодопомоги між містами.

Гуманітарна допомога Одещині 

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися