На Одещині знайшли жінку, яка крала квіти з меморіалу загиблим Героям

За скоєне їй загрожує стягнення від штрафу до адміністративного арешту

На Одещині знайшли пенсіонерку, яка крала квіти з  Еспланади пам’яті полеглих Героїв у місті Южне. З її слів, вона забрала квіти з меморіалу загиблим Героям та віднесла їх на море, де і залишила. Причини свого вчинку жінка пояснити не змогла. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

“Поліцейські склали відносно порушниці адміністративні матеріали за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скерують до суду. Санкція статті тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що ввечері в мережі з’явилося відео, як бабуся краде квіти з меморіалу загиблим військовослужбовцям. Відеодоказ опублікували представники штабу волонтерів “Незламні”. Вони зазначили, що до них звернулися родичі загиблих захисників. Поліцейські одразу ж виїхали на місце події, опитали містян та передивились камери відеоспостереження. На записах правоохоронці встановили, що жінка забрала з площі Перемоги квіти та пішла у невідомому напрямку. 

“Коментарі” писали, що в Одесі до Дня захисників та захисниць урочисто відкрили меморіал Героям, полеглим у боях за свободу і незалежність України у війні з російським агресором. Меморіал розташований у Парк Перемоги. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

31 січня 2024, 13:50

Чем то пи дарасы недовольны? Не вам одним могилы осквернять! Вернется вам тварям все бумерангом! вы выродки 2013г будете еще долго вспоминать!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися