Одещина отримала паливо для безперебійної роботи генераторів

Гуманітарний вантаж передали в рамках проєкту "Зміцнення громадської довіри"

Два роки тому в рамках проєкту “Зміцнення громадської довіри” Одеська область отримала генератори для підтримки критичної інфраструктури регіону та пунктів незламності. Тоді генератори передало Агентство США з міжнародного розвитку USAID.

В цьому році Одещина отримала талони дизельного палива, які зокрема, у разі надзвичайних, ситуацій допоможуть забезпечити роботу цих генераторів.

Ці паливні талони Одеська область також отримала в рамках того ж проєкту та за за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри”

Нагадаємо, що Одеса отримала чергову партію гуманітарної допомоги від свого міста-побратима, Стамбула. У вантажі - 41 генератор різної потужності та 2500 аптечок першої допомоги. Про це повідомляє Одеська міська рада.  Гуманітарний вантаж вже доставлено до Міського центру гуманітарної допомоги. Найближчими днями він буде розподілений для негайного використання.

Раніше “Коментарі” писали, що два медичні заклади Одеси отримали потужні генератори виробництва Японії. Це стало можливим завдяки сприянню та взаємодії урядів Японії та Славаччини, фонду ADRA та Амбасадора Одеси у Словацькій Республіці пана Олександра Ройтбурга. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Крім того, одеські правоохоронці успішно викрили місцевого шахрая, який вирішив збагатитись на продажі генераторів. Чоловіку, який обманув 15 місцевих мешканців на суму 7,5 тисяч гривень, було повідомлено про підозру. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися