В деяких районах Одеси зникло світло: у чому причина

Світла не буде кількох районах Одеси

Сьогодні, 3 лютого в Одесі деякі містяни до вечора залишаться без світла. ДТЕК: Одеські тепломережі попередили, що наразі тривають планові відключення світла. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Де не буде світла в Одесі 

Центральний РЕМ:

Басейна, 4,

пров. 1-й Басейний, 10, 12, 13, 16, 17, 17А, 19, 21, 21Б, 21В, 23,

пров. 2-й Басейний, 2, 4, 6, 8, 12, 16, 18, 

пров. 3-й Басейний, 19, 21, 23, 23А.

Роботи до 19.00

Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”. 

“Коментарі” писали, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер

Крім того, військова адміністрація Одеської області звертає увагу жителів та підприємців на необхідність економити електроенергію. Це пов'язано з дефіцитом потужності в об`єднаній енергосистемі України. Про це повідомили у Центрі соціальних служб Одеської міської ради.

Також зазначимо, що українські електростанції активно проводять масштабну ремонтну кампанію, спрямовану на підготовку до наступного опалювального сезону. За останній рік, через російські атаки на енергооб'єкти минулої осені-зими, обсяги робіт з відновлення значно зростуть.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися