Фігуристи з Одеси перемогли на міжнародних змаганнях “Ephesus Cup”

Це вже п’ята перемога спортсменів на міжнародних змаганнях сезону-2023/24

Одеські фігуристи здобули п’яту перемогу на міжнародних змаганнях. Так, спортсмени Ірина Підгайна та Артем Коваль стали переможцями “Ephesus Cup” з фігурного катання, який проходив в Ізмірі. Це вже їхня п’ята перемога на міжнародних змаганнях сезону-2023/24. Про це повідомили в відділенні НОК в Одеській області.

Одесити перемогли у змаганнях танцювальних пар, набравши свою рекордну суму балів - 160,46 (попередній рекорд – 158,69, на "Bosphorus Cup 2023", 2-3 грудня).

Одеські фігуристи в ритмічному танці набрали 65,05 бали і вийшли на 1-е місце, випереджаючи на 4,86 бали швейцарську пару Джіна Зендер/ Беда Леон Зібер. В довільній програмі саме швейцарці стали переможцями, випередивши українців на 0,34 бали (95,75 проти 95,41), але це не завадило одеським фігуристам піднятися на вищу сходинку.

“Коментарі” писали, що одеський фігурист Вадим Новіков посів 14-е місце на IV зимових юнацьких Олімпійських іграх, які тривають в Кореї. Як і в короткій програмі, 17-річний спортсмен показав 14-й результат (105,71), який став кращим цього сезону. Загальна сума – 160,64, що також є кращим для Вадима результатом сезону.

Нагадаємо, що вихованці одеської школи “Крижинка” завоювали 5 медалей, одна з яких золота, на міжнародних змаганнях, які пройшли в Оломоуці і Софії. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області. Переможцями “Pavel Roman Memorial” в Оломоуці у змаганнях серед юніорів стала танцювальна пара Ірина Підгайна/ Артем Коваль, а в категорії “Intermediate Novice” срібні медалі завоювали Маргарита Леонова/ Іван Чернуха.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися