Чоловік в Одесі жбурляв каміння у людей: поліція затримала порушника

Інспектори поліції затримали та передали правопорушника слідчим

Інспектори патрульної поліції в Одеській області затримали агресивного чоловіка, який жбурляв каміння у перехожих й пошкодив автівку. Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Учора вдень, поліцейські отримали виклик про те, що агресивний чоловік кидається в бійку до перехожих та жбурляє у людей каміння. Патрульні виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який поводився агресивно, кидав каміння та пошкодив чуже авто.

Інспекторам вдалось затримати порушника. Його доставили відділу поліції та передали слідчим, які розбиратимуться в обставинах події.

Робота патрульної поліції в Одесі

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися