Фрегат "Адмірал Макаров" в Чорному морі: скільки споряджено ракет

У разі повітряної тривоги слід терміново йти в укриття

Ворог вивів в Чорне море споряджений ракетоносій. Рівень ракетної небезпеки значно підвищено. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Попри шторм ворог вивів на бойове чергування надводний ракетоносій — фрегат "адмірал макаров" — має напоготові 8 "Калібрів". Сигналів повітряної тривоги дослухаємось, діємо зібрано і оперативно! Зміну обстановки Сили оборони півдня відстежують і повідомляють в режимі онлайн! Стежте за нашими повідомленнями!, – йдеться в повідомленні. 

Ситуація в Чорному морі 

Ситуація в Азово-Чорноморському регіоні залишається стабільною завдяки діям Сил оборони України. Окупанти вимушені тримати кораблі-ракетоносії на безпечній відстані від українських берегів, зокрема, поблизу Новоросійська та Туапсе.

Нагадаємо, українські пілоти здійснили успішну операцію щодо підбиття російського корабля "Аскольд", який знаходився на суднобудівному заводі в Керчі. Це судно не встигло взяти участь у жодних бойових діях і було спущене на воду всього два роки тому. 

Попри ураження російських кораблів силами ЗСУ, ворог має ще досить великий військовий потенціал. Росіяни здатні запустити по Україні одночасно десятки високоточних ракет типу "Калібр".

Нагадаємо, пілоти повітряних сил ЗСУ знищили великий десантний корабель РФ. Атакували "Новочеркаськ" в районі Феодосії крилатими ракетами. Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України прокоментував знищення ВДК.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/6074


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися