В Одеському регіоні вогнеборці врятували життя пенсіонерці: що трапилося

Ймовірна причина пожежі - "аварійний режим роботи електричного обігрівача"

На Одещині сьогодні сталася жахлива пожежа. Інцидент трапився в  селі Ананьїв Подільського району. Так, вогнеборцям вдалося врятувати з вогню господарку будинку. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Так, відомо, що по прибуттю на місце виклику рятувальники  встановили, що горить домашнє майно в кімнаті житлового будинку. Завдяки оперативним та злагодженим діям пожежників загоряння вдалось оперативно ліквідувати в найкоротший термін.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували господарку будинку, громадянку 1934 року народження та передали медичним працівникам.

Ймовірна причина пожежі - "аварійний режим роботи електричного обігрівача".

“Шановні громадяни! Памʼятайте що безпека вашого життя у ваших руках! Не нехтуйте елементарними правилами пожежної безпеки в побуті, адже вони можуть зберегти ваше життя та життя ваших близьких”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Пожежі на Одещині  

У приморському районі Одеси, на провулку Шампанському, сталася пожежа в одному з гуртожитків. Негайно після отримання повідомлення про загоряння, рятувальна служба вирушила на місце події. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

Крім того, на Одещині вогнеборці ліквідували пожежу у складському приміщенні. Сьогодні зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Одесі на 21- му кілометрі Старокиївського шляху. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що горять будівельні матеріали у складській будівлі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися