Сьогодні в Одесі плануються відключення світла: де не буде електроенергії

Світла не буде в кількох районах Одеси

Сьогодні, 11 лютого в Одесі деякі містяни до вечора залишаться без світла. ДТЕК: Одеські тепломережі попередили, що наразі тривають планові відключення світла. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Де не буде світла в Одесі 

Центральний РЕМ:

Вчительська, 1 – 27,

Дальня, 1- 32,

Капітана Гаврікова, 1, 2, 2А, 4,

Прирейкова, 1-38,

Стєклова, 2А,

пров., 2-й Шостої вулиці, 1 – 8,

пров., Перший 6-ї вулиці, 1 – 10,

Ак. Гаркавого, 42 – 48,

Гайова, 1- 23, 

Житомирська, 44, 

Літакова, 1 – 18,

Овідіопольська, 13 – 41,

Тираспольська, 5 – 24,

Умова, 13,

пров. 2-й Другої вулиці, 1 – 12,

пров. Овідіопольський, 1 – 7,

вул. П'ята, 1 – 24,

вул. Шоста, 1 - 25,

Кутова, 1 – 27. 

Роботи до 19.00

Нагадаємо, тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.

“Коментарі” писали, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом - житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер

Крім того, військова адміністрація Одеської області звертає увагу жителів та підприємців на необхідність економити електроенергію. Це пов'язано з дефіцитом потужності в об`єднаній енергосистемі України. Про це повідомили у Центрі соціальних служб Одеської міської ради.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Людмила

11 лютого 2024, 14:18

Про свет - бывает, ремонт. Напишите лучше про отопление - на улице 16, а топят как сумошедшие. Открываем окна, балконы чтоб не задохнуться. А потом бешеные цифры в платежках. Некуда газ девать? Нельзя немножко меньше топить когда на улице тепло?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися