На Одещині скасували тендерів на понад 370 500 000: деталі

Серед скасованих тендерів, зокрема завищені закупівлі харчових продуктів, меблів, автівок

В Одесі під час засідання групи “Прозорість і підзвітність” Одеської обласної адміністрації зекономлених понад 370 500 000 коштів на тендерах. Про це повідомив очільник Одеської ОВА. 

“Саме таку суму громади Одещини могли втратити через переплату на оголошених закупівлях. І саме таку суму ОВА заблокувала, щоб повернути її назад в бюджети для більш раціональних витрат. Передусім - на підтримку наших воїнів”, - зазначив Кіпер. 

Серед скасованих тендерів, зокрема завищені закупівлі харчових продуктів, меблів, автівок, розробка документації, не термінові ремонти та інше.

Тендери на Одещині 

В Одесі планують виділити понад 4 мільйони гривень на проведення змагань з фігурного катання. Відповідний тендер з’явився на платформі Prozorro. Так, школа олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах “Крижинка” наразі шукає підрядника для спортивних заходів тренувального характеру. Загальна сума тендеру — 4,2 млн грн. 

Нагадаємо, що за даними системи "Прозорро", минулого року компанія "Укрспецпроект" освоїла понад 53 млн грн з бюджету Одеської ОВА. Це і будівництво амбулаторії, і ремонт укриття. Однак, вищевказану організацію журналісти пов'язують із втікачем-депутатом Одеської міськради Русланом Тарпаном, який перебуває в міжнародному розшуку. Подробиці — в матеріалі.

Крім того, аналітики Бюро економічної безпеки в Одеській області виявили порушення під час проведення тендеру на будівництво укриття для закладу освіти. З державного бюджету посадовці планували витратити 24 млн грн. Про це повідомили у відомстві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися