В Одесі встановлюють нові світлофори: адреси

Всі нові світлофори обладнані безперебійними блоками живлення

В Одесі комунальники продовжують облаштовувати нові світлофори джерелами безперебійного живлення. Про це повідомили в Одеській міській раді

Так, спеціалістами комунальної установи “СМЕП” виконані роботи з модернізації світлофорного об'єкта на перехресті Люстдорфської дороги та вулиці Транспортної. Він вже працює у штатному режимі. 

На об’єкті встановлені нові світлофори, контролер, який керує світлофорним об’єктом, а також джерело безперебійного живлення, тому у разі відсутності електропостачання об'єкт працюватиме ще деякий час. 

Раніше “Коментарі” писали, що комунальники продовжують проводити комплексні роботи з модернізації світлофорних об’єктів в Одесі. Зокрема, на цьому тижні оновили світлофори в Хаджибейському районі міста. Про це повідомили в Одеській міській раді. Роботи виконувались на великих перехрестях: Балківська - Маловського - Степана Олійника та Балківська - Краснослобідська - Ольгіївський узвіз.

Нагадаємо, що щодня понад 375 тисяч одеситів використовують громадський транспорт для поїздок до роботи, навчання та вирішення різних потреб. З цієї кількості пасажирів понад 66 тисяч — це особи з пільговими категоріями. Електротранспортом скористалося близько 300 тисяч осіб, а автобусами - 75 тисяч. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Нагадаємо, міська рада Одеси призначила КП "Одесміськелектротранс" відповідальним за проведення проєктування та капітального ремонту трамвайної колії на узвозі Маринеска. У зв'язку із зсувами від навантажень, багатосекційні трамваї не курсуватимуть узвозом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися