Делегація з Німеччини відвідала Одесу: що обговорювали

Міжнародна делегація відвідала один з ліцеїв міста

Делегація з Німеччини, очолювана віцепрезиденткою Бундестагу Катрін Герінг, відвідала Одеський ліцей №6. Спільно з нею були керівник офісу віцепрезидентки Андреас Капплер та представники медіа Торстен Денклер та Фрауке Ніємеєр. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Основна мета їхнього візиту - ознайомлення з організацією навчального процесу в Україні під час воєнного стану. Пані Катрін особисто відвідала укриття та дізналася про алгоритм дій під час повітряної тривоги. Вона також звернула увагу на особливості навчання в умовах конфлікту.

Іноземні гості взяли участь у географічному уроці у 10-Б класі, присвяченому "Внутрішнім переміщенням населення України у викликах війни". Вони також долучились до обговорення роботи екологічної платформи ліцею під назвою "Життя в стилі ЕКО".

Члени делегації провели час із старшокласниками та представниками шкільного парламенту, обговорюючи напрями роботи шкільного самоврядування, реалізацію завдань та проєктів.

Гуманітарна допомога Одещині 

Фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися