В Одесі розпочнуть масово ремонтувати ліфти в будинках: адреси

Департамент міського господарства опублікував п’ять відповідних тендерів

Протягом останнього тижня департамент міського господарства розмістив в системі електронних закупівель п’ять тендерів на капітальний ремонт ліфтів у будинках Одеси. Про це стало відомо з Prozorro.

Загалом на ремонт ліфтів планують витратити понад 10 млн грн. За виділені кошти переможець тендеру має провести заміну тросів та ліфтового обладнання, а також зробити електроосвітлення шахти.  Усі роботи повинні бути завершені до кінця цього року.

Де будуть ремонтувати ліфти в Одесі

вул. Іцхака Рабіна, 4

просп. Академіка Глушка, 2

просп. Небесної Сотні, 14/2

вул. Семена Палія, 134

вул. Варненська, 7-В

Нагадаємо, що в Одесі відбулася нарада під керівництвом першого заступника міського голови, Олександра Філатова, яка збирала представників депутатів міськради, ОСББ, ЖБК, ЖКС, суб'єктів господарювання та комунальних підприємств для обговорення актуальних питань сфери ЖКГ. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Крім того, на засіданні сесії Одеської міської ради депутати проголосували за виділення коштів на капітальний ремонт 100 ліфтів в Одесі. Втім, наразі на сайті Прозорро досі не опублікували тендери. Одеський депутат та урбаніст Петро Обухов на черговому засіданні Виконкому міської ради поставив запитання щодо того, чи встигнуть до кінця року все ж таки замінити аварійні ліфти.

Раніше “Коментарі” писали, що на сесії міськради Одеси було повідомлено, що в місті потрібно зробити капітальний ремонт 1800 ліфтів, що вимагає великих фінансових зусиль. Проте міська влада наразі не має достатньо коштів для ремонту, який здійснюють ОСББ або домоуправління. Про це повідомила директорка Департаменту міського господарства Одеси Наталя Мостовська на сессії міськради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися