Одеська лікарня отримала гуманітарну допомогу від Червоного хреста

Товариство Червоного Хреста України передало значну допомогу одному з медичних закладів

Медичний заклад в Одесі отримав важливу допомогу від Товариства Червоного Хреста України. Ця організація, активно працює на гуманітарному фронті, підтримує владні структури та надає допомогу людям у складних ситуаціях, зокрема, в умовах воєнного конфлікту. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Медична допомога включає ліжка для невідкладної допомоги, медичні ліжка, матраци та візки для осіб з інвалідністю. Ці матеріали будуть використані для лікування та реабілітації мешканців міста, особливо тих, хто повертається після проходження військової служби.

Гуманітарна допомога Одещині 

Фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися