На вулицях Одеси висадили майже 500 молодих дерев: де саме

На вулицях Одеси з'явилися акації, ясени, софори, горіхи, верби, горобини

В Одесі озеленювачі Комунального підприємства “Міськзелентрест” вже розпочали роботи з весняного висадження молодих дерев в місті. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Минулого тижня, спеціалісти висадили: акації, ясени, софори, горіхи, верби, горобини та кельрейтерії. Усі дерева – це саджанці віком до 10 років, які зрощені на території розсадника підприємства. 

Загалом було висаджено 415 дерев, роботи проводяться у різних районах міста.

Так, молоді дерева вже прикрасили парки: Перемоги, Шевченка, Ентузіастів, Лісопарк та Юність.  

Також дерева висаджені на території 8-ої й 9-ої ст. В. Фонтану, проспекту Небесної Сотні, Старосінної площі, Куликового поля (вул. Канатна), Меморіалу героїчної оборони Одеси 411-ї берегової батареї та на розі вулиць Преображенської й М. Арнаутської. 

Крім того, працівники КП “Міськзелентрест” продовжують роботи з весняного прибирання зелених зон міста від сухостою та торішнього листя, а також обрізання дерев, кущів і троянд

Раніше “Коментарі” писали, що комунальники Одеси продовжують готувати місто до настання весни. Так, сьогодні озеленювачі Комунального підприємства “Міськзелентрест” розпочали висаджувати весняні дерева. Про це повідомили в Одеській міській раді. Наразі тривають роботи у парку “Юність”. Тут планується висадити 34 дерева. 

Крім того, з травня спеціалісти розпочнуть висаджувати на вулицях міста сальвії, петунії, примули, тагетеси та агератуми. Про це повідомив головний інженер КП "Міськзелентрест" Володимира Хроми. Літні квіти будуть висаджені на заміну весняних. Майже 250-300 тисяч літніх квітів. На підприємстві близько 80 назв квітів



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися