В Одесі на Київському шосе відновили зовнішнє освітлення

Заміна металевих опор наразі неможлива, вони відсутні

На минулому тижні спеціалісти Комунального підприємства "Одесміськсвітло" провели невідкладні роботи зі заміни пошкодженої опори зовнішнього освітлення на Київському шосе, яка постраждала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Аварія спричинила збиття залізобетонної опори з пунктом живлення та двох металевих опор зі світильниками.

Протягом найкоротшого часу фахівці підприємства здійснили заміну пошкодженої опори та пункту живлення на нові, щоб забезпечити належне функціонування зовнішнього освітлення по всій Київської траси. На жаль, заміна металевих опор наразі неможлива, вони відсутні.

Нагадаємо, що в Одесі комунальники продовжують облаштовувати нові світлофори джерелами безперебійного живлення. Про це повідомили в Одеській міській раді Так, спеціалістами комунальної установи “СМЕП” виконані роботи з модернізації світлофорного об'єкта на перехресті Люстдорфської дороги та вулиці Транспортної. Він вже працює у штатному режимі. 

Раніше “Коментарі” писали, що комунальники продовжують проводити комплексні роботи з модернізації світлофорних об’єктів в Одесі. Зокрема, на цьому тижні оновили світлофори в Хаджибейському районі міста. Про це повідомили в Одеській міській раді. Роботи виконувались на великих перехрестях: Балківська - Маловського - Степана Олійника та Балківська - Краснослобідська - Ольгіївський узвіз.

Нагадаємо, що щодня понад 375 тисяч одеситів використовують громадський транспорт для поїздок до роботи, навчання та вирішення різних потреб. З цієї кількості пасажирів понад 66 тисяч — це особи з пільговими категоріями. Електротранспортом скористалося близько 300 тисяч осіб, а автобусами - 75 тисяч. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися