Спортсмени з Одеси здобули нагороди на турнірі з спортивної акробатики

Всеукраїнські змагання відбулися у Вінниці

На минулому тижні у Вінниці відбувся Всеукраїнській турнір серед дорослих, юніорів та юнаків зі спортивної акробатики. У змаганнях брали участь 150 спортсменів із 8 областей України та Києва.  Одесу на турнірі представляли вихованці Комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл № 1 і № 3. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

У змаганнях чоловічих пар перше місце вибороли спортсмени Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Артем Лукахін та Артур Аллояров (програма 12-18 років). У змаганнях жіночих груп (програма КМСУ) друге місце здобули Орина Марченко, Марія Наумчук (КДЮСШ №1) та Софія Лобанова (КДЮСШ № 3). Бронзовими призерками змагань стали Таїсія Коваленко та Поліна Мельник (КДЮСШ №1, програма КМСУ).

Перемоги одеських спортсменів

Нагадаємо, що одеський лучник Даніїл Неделько став бронзовим призером чемпіонату Європи серед юніорів, який проходить в хорватському місті Вараждині. Про це повідомили у відділення НОК в Одеській області. Це перша медаль такого рангу і для Даніїла Неделька. Збірна України, де компанію одеському лучнику склали Святослав Карпенко і Віталій Вдовенко, обіграла в матчі за 3-е місце збірну Румунії. 

Крім того, одесит Олексій Грабаров став переможцем великого міжнародного турніру “Euro Meet 2024” з плавання, який відбувся в Люксембурзі. Про це повідомили в НОК України в Одеській області. 18-річний одеський плавець Олексій Грабаров став переможцем на дистанції 400 комплексом, а на дистанції вдвічі коротше фінішував 7-м (2.05,12). Це був перший старт Олексія на цьому представницькому турнірі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися