Керівництво Одеської залізниці змінюється: Сергій Нікулін оголосив, що йде з посади

Сергій Нікулін підтвердив, що не продовжить роботу на посаді директора Одеської залізниці

Сергій Нікулін оголосив про своє звільнення з посади директора Одеської залізниці, однієї з ключових філій “АТ "Укрзалізниця”, після майже п'яти років роботи на цій посаді. Про це повідомили на офіційній сторінці в Facebook Одеської залізниці. 

У своєму прощальному зверненні, Нікулін висловив подяку колегам за роки співпраці та зазначив, що цей день став для нього останнім у сфері залізничного транспорту. 

"Дякую Вам за співпрацю, досвід та змогу працювати пліч-о-пліч з найпотужнішими професіоналами своєї справи", — підкреслив він у своєму зверненні.

Інформація про непродовження контракту з Нікуліним з'явилася в телеграм-каналах ще до офіційного оголошення, викликавши обговорення серед фахівців галузі та громадськості.

Сергій Нікулін прийшов на посаду директора Одеської залізниці у вересні 2018 року, маючи за плечима досвід роботи в сфері морського транспорту, зокрема на керівних посадах в ДП "Ізмаїльський морський порт". Перед призначенням на посаду директора, він вже встиг проявити себе в “Укрзалізниці” як заступник директора з портової логістики та роботи з портами, а з червня 2018 року виконував обов’язки директора філії.

Ця зміна керівництва може свідчити про наступний етап реформування та оптимізації роботи "Укрзалізниці", однак конкретні причини звільнення Нікуліна залишаються невідомими широкому колу спостерігачів. 

Раніше “Коментарі” писали, що під час позачергової сесії Одеської міської ради депутати обрали нового віцемера. Ним стане Олександр Філатов. Зазначимо, що нещодавно його біло призначено на пост заступника міського голови.Раніше Олександр Філатов перебував одночасно на посаді заступника міського голови та директора департаменту земельних ресурсів. 

Нагадаємо, що наприкінці жовтня стало відомо, що в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин кадрові зміни. Так, з посади пішла директор департаменту Алла Стоянова. Про це повідомили в пресслужбі відомства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися