Одеса передала військовим 1000 FPV-дронів (ФОТО, ВІДЕО)

Крім передачі військової допомоги, Одесі також надійшов гуманітарний вантаж

Мер Одеси передав тисячу новітніх FPV-дронів військовим для посилення оборони міста. У своєму зверненні Труханов висловив сподівання, що ці дрони зможуть ефективно знищувати ворога. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Сподіваюсь, вони знищать якомога більше тих нелюдів, які вбивають наших дітей, - сказав Геннадій Труханов.  

Геннадій Труханов також оголосив про отримання нового гуманітарного вантажу від фонду Баффета. Цей вантаж включає 15 сучасних наметів з усім необхідним обладнанням і коштує приблизно 280 тисяч доларів.


Гуманітарна допомога Одещині 

Фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися