В Одесі аварійне відключення води: без постачання тисячі мешканців

Об'єкти "Інфоксводоканалу" були знеструмлені через аварію на ДТЕК

Через аварійну ситуацію на високовольтній підстанції ДТЕК Одеській електромережі, в частині міста відключили воду. Йдеться про Київський та Хаджибейський райони, крім того, можливе зниження тиску в Приморському районі. Про це повідомляє пресслужба Інфоксводоканал. 

За інформацією ДТЕК Одеські електромережі на одній із високовольтних підстанцій Одеси виникла аварія, через що ряд споживачів залишились без електроенергії. Також  було знеструмлено деякі об'єкти "Інфоксводоканалу" та наявні резервні вводи до них. Після усунення аварії спеціалістами "ДТЕК Одеські електромережі" та забезпечення електропостачання, буде відновлено подачу води, – йдеться в повідомленні. 

У разі виникнення питань можна звернутись до “Інфоксводоканалу” за номерами:

  • 705-55-05,

  • 780-55-05,

  • 093-17-00-155,

  • 068-905-55-05. 

Тарифи на комунальні послуги в Одесі у новому 2024 році залишаються незмінними. Це стало можливим завдяки мораторію на підвищення цін, який діє в Україні з початку війни. Втім, наразі вже є чимало розмов про підвищення вартості комунальних послуг. Всі ціни  та як передати покази та сплатити — у матеріалі “Коментарі”.

Зазначимо, акціонерне товариство "Одесагаз" повідомляє про важливі зміни в наданні житлово-комунальних послуг на період дії воєнного стану в Україні. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року №1405, уведено обмеження щодо припинення надання таких послуг населенню у разі неоплати або оплати не в повному обсязі, втім ще стосується не всієї території України. Боржників за газ в Одеській області відключатимуть від постачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися