ЮНІСЕФ доставив 6 тонн гуманітарної допомоги до Одеси: що передали

Одеса отримала гуманітарну допомогу від ООН

В Одесу прибуло понад 6 тонн гуманітарної допомоги. Її передав Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Про це повідомляє Одеська міська рада. 

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну місто отримало 33 гуманітарні партії, що включають гігієнічні набори, медичне обладнання, засоби особистої гігієни, засоби для очищення води, дитячі набори та інше необхідне.

Крім того, ЮНІСЕФ активно співпрацює з одеською міською радою протягом кількох років, допомагаючи впроваджувати в місті систему захисту прав дитини.

Гуманітарна допомога Одещині 

Труханов разом з представниками Управління з координації гуманітарних справ ООН здійснили виїзд на місце події для оцінки ситуації та визначення подальших кроків щодо надання допомоги. В той день, 2 березня, російський дрон забрав життя 2 людей, серед них було 5 дітей. Представниця УКГС ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг наголосила на важливості координації міжнародних зусиль для забезпечення ефективної допомоги. 

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися