В Одесі тимчасово автобус № 18К змінить свій маршрут: деталі

Автобус почне курсувати за зміненим маршрутом вже завтра

В Одесі тимчасово зміниться схема руху міського автобусного маршруту загального користування № 18К.  Курсувати за новим маршрутом автобус розпочне з 9 листопада. Про це повідомили в Одеській міській раді.
- у напрямку руху 16-ї ст. Великого Фонтану - від  вул. Дачної на пров. Дачний, Фонтанську дорогу, “ОК “ЖБК “Морський 1 “ (кінцева зупинка, місце відстою, місце розвороту);
- у напрямку руху 11-ї ст. Великого Фонтану - від 16-ї ст. Великого Фонтану (“ОК “ЖБК “Морський 1”) на Фонтанську дорогу і далі за маршрутом.


Коментарі писали, що телеграм-канал Odessa Mass transit повідомив, що в Одесі з'явився новий автобус моделі Ataman A092H6 2023 року випуску. курсує він на маршруті № 185. В повідомленні йдеться, що це другий автобус цієї моделі як у перевізника, так і в Одесі в цілому — перший автобус 2019 року випуску працює на маршруті № 146.
“Коментарі” писали, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Про це повідомляє телеграм-канал Odesa Mass Transit. Сьогодні, після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.

Нагадаємо, що в Одесі завершився перший етап ремонтних робіт на перехресті вул. Пантелейнонівська та вул.Старопортофранківська. У зв’язку з цим деякі трамвайні маршрути відновлять свою звичайну схему руху. Про це повідомляє пресслужба КП "Одесміськелектротранс".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися