Підозрюваного у катуваннях дітей з притулку відправили під домашній арешт

За версією слідства, підозрюваний нібито примушував підлітків жувати презерватив, а після бив їх ременем

Малиновський районний суд Одеси відправив під домашній арешт співробітника приватного охоронного агенства, якого підозрюють у катуваннях вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей (колишній притулок "Світанок"). Про це повідомляє прес-служба Малиновського районного суду.

Засідання проходило в закритому режимі.

"Суд розглянув клопотання сторони обвинувачення про вибір запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту і задовольнив його", - повідомили в прес-службі суду.

Події, за версією слідства, відбувалися наприкінці липня. Вихователька центру застала хлопчика і дівчинку за статевим актом і викликала співробітників охоронного агенства. Один з охоронців наказав хлопцеві показати використаний презерватив і розрізати його навпіл, після чого змусив хлопців жувати його протягом декількох хвилин. При цьому чоловік нібито погрожував дітям електрошокером. Але і цим все не закінчилося. Потім він змусив підлітків зайти в душову кімнату і виплюнути презерватив, а сам, згідно з матеріалами слідства, почав бити їх ременем. Інший охоронець, особу якого ще не встановили, поливав їх холодною водою.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", правоохоронці провели обшуки в приватному охоронному агенстві, яке співпрацювало з Центром соціально-психологічної реабілітації дітей. Тоді представник агенства говорив журналістам, що правоохоронців цікавили документи співробітників, які у них вже не працюють.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" писав про те, що в одеський притулок прийшли громадські діячі і чиновники з перевіркою.
Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися