Через негоду в Одесі вимкнули світло в одному з районів міста: де саме

Наразі енергетики намагаються там, де це можливо, перезаживити обʼєкти критичної інфраструктури

Негода на Одещині набирає обертів. Станом на 12:00 без світла залишився 131 населений пункт в області. Про це повідомили в ДТЕК.
Також через погіршення погодних умов сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій Одеси. Як наслідок - тимчасово без електропостачання залишаються 14 тисяч клієнтів в Київському районі міста.

“Енергетики намагаються там, де це можливо, перезаживити обʼєкти критичної інфраструктури та клієнтів на резервні джерела живлення”, - повідомили в компанії.
Сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Спеціалісти закликають мешканці міста бути обережними та не нехтувати правилами безпеки. У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це через у зручний для вас спосіб:

- приватні повідомлення на сторінці фейсбук ДТЕК Одеські електромережі;

- спеціальну форму на сайті ДТЕК Одеські електромережі в розділі “Відсутня електроенергія?”;

- чат-бот Telegram та Viber;

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.
“Коментарі” писали, що на дорогах Одеської області через снігопад виникла низка аварій, які призвели до ускладнення руху. Наразі поліцейські забезпечують безпеку руху на слизьких та засніжених дорогах і допомагають людям, які потрапили у замети та ДТП. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Нагадаємо, що сьогодні, 26 листопада на Одещині вирує негода. Ожеледиця на дорогах, мокрий сніг. Через такі погодні умови в місті розпочався деревопад. Одесити та гості міста в соціальних мережах почали публікували наслідки негоди: дерево впало на автомобіль чи розірвані електромережі. Водночас, в Одеській мерії повідомили, що станом на 11:00 в Одесі негодою повалено 14 дерев.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися