Цікава посилка: в Одесі затримали наркоторгівця

Чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення

Поліцейські в Одесі затримали правопорушника, який намагався отримати 200 грамів "PVP" через поштове відділення. Під час огляду посилки було виявлено два пакунки із психотропною речовиною.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Згідно з повідомленням, правоохоронці затримали чоловіка на вулиці Радісній, коли він вже забрав свою посилку. Попри заперечення зловмисника, під час огляду було виявлено два пакунки із психотропною речовиною. Експерти підтвердили наявність забороненої речовини. Правопорушник замовив незаконний товар через мобільний телефон з метою подальшої реалізації.


За наявністю зібраних правоохоронцями доказів фігуранту повідомили про підозру у правопорушенні, передбаченому ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. В ході слідства поліцейські встановлюватимуть постачальників незаконної речовини, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, на Одещині прикордонники затримали збувача наркотичної солі. 24 – річний наркодилер хотів розширити свою клієнтську базу, зокрема, й серед військових. Молодик вирішив організувати собі "бізнес" з розповсюдження небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так званої "солі" на території Одеської області, розширивши свою клієнтуру і серед прикордонників. 


Крім того "Коментарі" писали, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили масштабне злочинне угруповання, яке виготовляло та розповсюджувало психотропні речовини. За даними слідства, зловмисники організували нарколабораторії на території декількох областей України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися