Побив та обікрав одесита: поліція затримали правопорушника

Чоловіку загрожує до від семи до десяти років за гратами

36-річний чоловік побив та обікрав одесита, коли той відмовився віддавати гроші, які не був винен. Пізно ввечері у провулку Олександра Матросова, правопорушник почав дошкуляти містянину розмовою, мовляв одесит винен йому гроші. Втім, почувши відмову, правопорушник побив співрозмовника та відібрав його годинник, сумку з документами, банківськими картками і мобільним телефоном.


Після скоєного правопорушник швидко втік з місця подій, а потерпілий звернувся до поліції. Правоохоронці знайшли чоловіка наступного дня. Всі викрадені речі повернули господарю. 


“Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у відкритому викрадені чужого майна (грабежі), поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого та вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту”, - повідомив слідчий територіального відділу поліції Олександр Філімонов.

Раніше, “Коментарі” писали, що на Одещині сталося жахливе вбивство. Одна з мешканок села Новоселівського старостинського округу звернулася до правоохоронців з проханням знайти її 39-річного сина, який пропав безвісти вже тиждень. Поліцейські почали розслідування і з'ясували, що останнього разу зниклого бачили разом з його колишнім односельцем, який мав злочинне минуле.


Нагадаємо, що в Одеській області на місцевому озері у місті Кілія сталася трагедія, коли зловмисник напав на осіб, які намагалися виявити браконьєрів на водоймі. Під час інциденту один з чоловіків отримав смертельне поранення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися