У Балті “Жигулі” зіткнувся з мотоциклом: водій отримав перелом руки

Поліція перевірила водіїв на стан сп'яніння: обидва були тверезими.

У Балті 73-річний водій  “Жигулів”, паркуючись, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мотоциклом. На щастя, 44-річний керманич двоколісника отримав тільки перелом руки. Водій легкового автомобіля не постраждав. Поліція перевірила чоловіків на стан сп'яніння. Обидва були тверезими. Тривають слідчі дії.


Раніше “Коментарі” писали, що мешканець Одещини, який у стані алкогольного сп'яніння здійснив ДТП, виявили план сплатити $300 хабаря за те, щоб поліцейські забули про його нетверезе водіння та не притягали до відповідальності. Наразі проти нього порушено кримінальну справу згідно зі статтею 369 Кримінального кодексу України.


Зазначимо, що сьогодні в Одесі сталася перестрілка посеред білого дня. Смертельний конфлікт стався між родичами О п'ятнадцятій годині до спецлінії "102" надійшло повідомлення про стрілянину в Київському районі Одеси, що призвела до жахливих наслідків. На місці одразу загинула жінка, а ще двоє людей з вогнепальними пораненнями були доставлені у лікарню. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. За попередньою інформацією, в результаті перестрілки була вбита жінка, а водій автомобіля "BMW", який був доставлений на місце події швидкою допомогою, помер від отриманих поранень. Проведені розслідування показали, що стрілянина була наслідком конфлікту між родичами, які перебували у двох автомобілях.


Нагадаємо, що на Одещині у селі Ройлянка Білгород-Дністровського району 25 травня близько сталася ДТП. В її результаті 10-річний хлопчик отримав серйозні тілесні ушкодження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися