Підтримував окупантів: на Одещині затримали любителя “руського миру”

Чоловік поширював кремлівські наративи у соцмережі “Тік-ток”

В Одеській області правоохоронці затримали чоловіка, який активно розповсюджував деструктивний контент та антиукраїнські наративи, що відображали позицію російської пропаганди. За такі дії йому загрожує позбавлення волі.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Мешканець Одеської області використовував платформу “TikTok” для поширення пропагандистських повідомлень. У своїх публікаціях він висловлював підтримку збройної агресії Росії в Україні, а також підіймав тему підтримки російських окупантів. Дописи зневажали українську владу та насміхалися з політики країни.

Під час обшуку у місці проживання підозрюваного було вилучено його мобільний телефон з доказами деструктивної діяльності проти України.За це любитель “руського миру” може отримати тюремне ув'язнення.

picture
Нагадаємо, що на Одещині, прикордонники Білгород-Дністровського загону, заборонили в’їзд в Україну 71-річному
росіянину. Цей чоловік проживав в Україні з 2003 року та перетинав кордон у супроводі своєї доньки, яка є громадянкою України.

Також, “Коментарі” писали, що на Одещині викрили кримського "самооборонівця". Чоловік наприкінці лютого 2014 року громадянин України долучився до лав незаконного збройного формування "Самооборона Криму".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися