На Одещині затримано порушника кордону з Молдови, якого розшукував Інтерпол

Чоловіка розшукують в Німеччині за крадіжку, пошкодження майна та хуліганство

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону зафіксували спробу незаконного перетину кордону, яка призвела до затримання 43-річного громадянина Молдови. Виявилося, що іноземець був у міжнародному розшуку Інтерполу.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Іноземця затримав прикордонний наряд під час спроби незаконного перетину державного кордону неподалік села Євгенівка на Одещині. Під час проходження процедури реадмісії, база даних Інтерполу спрацювала на документи чоловіка. Виявилося, що його розшукують правоохоронні органи Німеччини за крадіжку, пошкодження майна та хуліганство. Наразі затриманого іноземця передано співробітникам Національної поліції для подальшої екстрадиції та притягнення його до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці затримали іноземця, якого за скоєння тяжких злочинів понад шість років розшукував Інтерпол. 51-річний чоловік був засуджений у Молдові до дев’яти років позбавлення волі за торгівлю людьми, у тому числі дітьми, і переховувався від правосуддя.

Також зазначимо, що на Одещині в поромному пункті пропуску “Орлівка”, прикордонники здійснили успішну операцію затримання громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за даними Інтерполу. Інцидент стався вчора, коли іноземець намагався покинути територію України через зазначений прикордонний пункт.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися