В Одесі фітнес-тренер торгував екстазі з Європи: подробиці справи

Одеський тренер замовляв наркотики з Німеччини

Одеські прикордонники разом із правоохоронцями розкрили справу про контрабанду екстазі, причетний до якої виявився фітнес-тренер з Одеси. Чоловік, народжений у 1985 році, активно використовував інтернет для налагодження каналу торгівлі наркотиками із країн Євросоюзу. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зловмисник замовляв психотропні речовини через Інтернет і транспортував їх під виглядом "техніки з Європи". Щоб уникнути виявлення правоохоронцями, він ховав таблетки MDMA/Ecstasy в компʼютерній техніці. 

За допомогою логістичної компанії, посилки із психотропними таблетками потрапляли до Одеси. Чоловік, який працював фітнес-тренером, збував екстазі виключно серед власних знайомих та постійних клієнтів.


Прикордонники затримали наркодилера при отриманні нового відправлення з "товаром". В результаті операції правоохоронці вилучили 500 пігулок екстазі. Злочинцю пред'явлено підозру за ч. 2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 КК України, Тренеру обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Контрабанда на Одещині

Нагадаємо, Суд виніс вирок у справі ізраїльських громадян, звинувачених у контрабанді великої партії кокаїну з Перу. Чотирьох засуджених очікують терміни від 11 років ув'язнення, а також конфіскація їх майна.

Крім того, Державне бюро розслідувань (ДБР) продовжує свою роботу з протидії незаконному переміщенню товарів через митний кордон України. Особливу увагу приділяється боротьбі з контрабандою, яка призводить до значних втрат для державного бюджету.

Також “Коментарі” писали, що спільними зусиллями правоохоронців України, Румунії та Німеччини вдалося припинити незаконний канал постачання небезпечних наркотиків до країн Європейського Союзу, які перевозилися в контейнерах із фініками. У ході операції в Одесі були затримані два румунських громадяни, які керували цією контрабандою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися