Пограбували 11-річку: в поліції заарештували двох підлітків за крадіжку

Украдене злочинці продали і витратили гроші на розваги

Нікого не соромлячись і не ховаючись під покровом ночі, двоє 16-річних одеситів вирішили "підзаробити" легких грошенят. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу поліції Одеської області, посеред дня підлітки пограбували 11-річну дитину, відібравши у нього сумку з особистими речами.

Як виявилося пізніше, в сумці було два мобільних телефони. Загальна вартість вкрадених ґаджетів наближається до 15 тис. гривень.

Після звернення матері 11-річного потерпілого, поліцейські почали інтенсивну роботу із розшуку злочинців. Буквально протягом кількох днів їм вдалося встановити особу нападників.

Як виявилося, обом злодюжкам по 16 років, свою провину вони визнали, хоча техніки у них вже немає. Майже відразу після крадіжки хлопці збули чужі мобільні телефони, а отримані гроші витратили на різноманітні розваги.

Поліцейські не залишають надії відшукати вкрадене майно, проводяться додаткові перевірки.

Відносно 16-річних нападників відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений за попередньою домовленістю групою осіб). За словами слідчого Романа Симоненка, за вчинене пограбування хлопці можуть отримати від чотирьох до шести років за ґратами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Маяках Одеського району було скоєно зухвалий розбійний напад на одне із приватних домоволодінь. Постраждав господар будинку, який відреагував на шум у дворі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що в Одесі збираються судити виконавців замаху на вбивство кандидата в депутати облради. Про що йде мова, читайте в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися