Бонні і Клайд по-одеськи: в Болградському районі подружжя пограбувало знайому

З постраждалої зловмисники познайомилися у спільних приятелів

Справжній детективний стрілялки розгортається на Одещині. Як передають "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу поліції Одеської області, в Болградському районі були затримані іноземні громадяни - 40-річний чоловік і його 36-річна дружина - за підозрою в пограбуванні їх знайомої.

До поліцейським Болградського райвідділу за допомогою звернулася 51-річна жителька одного з сіл Тарутинської ОТГ. Як виявилося, посеред ночі на її будинок було скоєно розбійний напад двома невідомими особами. Погрожуючи ножем, вони зажадали у господині все цінності і, зрозуміло, гроші. Отримавши бажане, вони зникли з місця злочину.

Як виявилося трохи пізніше, постраждалої були відомі нападники. З цієї подружньою парою іноземців вона познайомилася у спільних друзів. Чому її вибрали в якості жертви пограбування, невідомо.

Хоч підозрювані і намагалися втекти, поліцейські оперативно спрацювали на перехоплення. Жінку і її чоловіка затримали на автомобільній заправці, яка знаходиться поруч з селом, де вони напали на знайому. При арешті у них виявили речі, що належать потерпілій.

Як підкреслюється в заяві правоохоронців, за скоєне (кваліфікується як розбійний напад) одеської версії Бонні і Клайда загрожує серйозне покарання - від семи до дванадцяти років за гратами. Це супроводжується конфіскацією майна.

На даний момент проводиться слідство, повідомлення про підозру вручено арештантам, вони знаходяться під вартою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Маяках Одеського району було скоєно зухвалий розбійний напад на одне з приватних домоволодінь. Без постраждалих не обійшлося. Деталі шукайте в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися, чим закінчилося пограбування 11-річного хлопчика, у якого двоє підлітків відібрали сумку з мобільним телефоном. Подробиці інциденту - в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися