Понад півсотні ножових поранень: в Одеській області розслідують вбивство (ВІДЕО)

Підозрюваного у вбивстві затримано

Поліція здійснила затримання жителя Ізмаїла, який, за попередніми даними, наніс понад пів сотні ножових поранень своєму знайомому, внаслідок чого останній загинув. Після завершення слідчих дій, зловмисника взяли під варту, а відповідно до закону, йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася у квартирі потерпілого, де власник та його знайомий вирішили прийняти алкоголь. Проте хмільна атмосфера переросла у конфлікт, під час якого гість вирішив використати кухонний ніж для здійснення жорстокого нападу на господаря. Чоловік загинув від множинних колото-різаних поранень.

Сусіди виявили трагедію, перевіривши квартиру на вимогу дружини загиблого, яка звернулася за допомогою, оскільки чоловік не виходив на зв'язок. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) підтвердили загибель та виявили тіло.

Зловмисника швидко розшукали правоохоронці, які провели обшук дачного масиву, де він приховувався. Зараз йому пред'явлено звинувачення за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Триває слідство для встановлення всіх обставин цього жахливого злочину.


Нагадаємо, в Одесі розгорнулося розслідування трагедії – містянин підозрюється у вчиненні умисного вбивства свого сусіда. Правоохоронці за кілька годин встановили особу та місцеперебування підозрюваного та повідомили йому про підозру.

Також правоохоронці направили до суду обвинувальний акт у справі одного з мешканців Подільського району Одеської області, який погрожував своєму односельцю вбивством за допомогою пістолета. За ці злочинні дії йому загрожує арешт чи обмеження волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися