Поліцейських в Одеському районі підозрюють у хабарництві: пройшли перевірки

Слідство проводили у відділенні селища Доброслав

У приміщеннях Одеського районного управління поліції №2 пройшли слідчі дії, спрямовані на виявлення можливих правоохоронців-хабарників. Як повідомляють "Одеса Коментарі", посилаючись на інформацію ресурсу "Думська", перевіркою займалися представники Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань.

У прокуратурі пояснюють, що всі обшуки здійснені з дозволу Заводського районного суду Миколаєва. Пов'язані вони з тим, що нібито співробітники відділу поліції №1, який належить до вже згаданого районному управлінню, можуть бути пов'язані з вимаганням грошей у підприємців.

Якщо конкретніше, то правоохоронним органам повідомили про ймовірне вимагання хабара у ФОП. Начебто майор поліції Г. разом зі своїми колегами хотіли отримати близько семи тисяч гривень за спокійне продовження господарської діяльності одного із підприємців, який надає туристичні послуги. Також місцевий бізнесмен нібито торгував продуктами і пивом.

Згідно із відомою інформацією, поліцейські нібито обіцяли залишити підприємця в спокої після "оплати послуг".

Наразі повідомляється, що вищезгаданому майору було вручено підозру, однак під арештом він не перебуває. Проводяться подальші перевірки.

До слова, під пильну увагу СБУ та ДБР потрапило поліцейське відділення, яке знаходиться в селищі Доброслав.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що привласнення понад 200 тисяч гривень під час реконструкції одного із одеських пляжів не пройшло непоміченим правоохоронними органами. У прокуратурі переконують, що відповідальні за розкрадання фінансів люди незабаром постануть перед судом. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, як в Подільську Одеської області вдалося затримати відразу трьох чоловіків, які нібито "промишляли" кримінально караними справами — викраденням авто та вимаганням грошей за їх повернення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися