В Одесі за пограбування пенсіонерки чоловік може сісти на 10 років: що саме поцупив злодій

В Одесі посеред білого дня чоловік пограбував пенсіонерку

Одеські правоохоронці оперативно розкрили випадок грабежу, вчинений на вулицях міста. Нападник відібрав у жінки пакет із гаманцем, де були гроші та особисті документи. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент трапився у Київському районі міста, коли зловмисник виявив увагу до жінки, яка тільки що розрахувалась за покупки. Відібравши пакет із гаманцем та важливими документами, грабіжник швидко втік.

Постраждала негайно повідомила про інцидент поліції, що дозволило оперативно розпочати розслідування. Протягом двох годин правоохоронці встановили особу зловмисника, яким виявився місцевий мешканець. Внаслідок затримання вилучено документи та виявлені речі потерпілої.

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, — розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Катерина Боратинська.

Нагадаємо, в Одеській області чоловік приревнував свою кохану до незнайомця та відібрав у нього майно. Наразі одеські поліцейські затримали молодика за грабіж

Крім того, в Одесі затримали чоловіка, який пограбував спів містянина. Правопорушник відібрав у потерпілого гаманець з грошима та іншими особистими речами.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися