В Одесі судитимуть містятина, який незаконно виготовляв та продавав алкоголь

Орієнтовна вартість вилученого майна становить 1,4 млн грн

На  Одесі чоловік підпільно виготовляв алкогольні напої та збував їх на стихійних ринках міста. Наразі детективи БЕБ скерували до суду матеріали щодо одесита. Про це повідомили у відомстві.

Так, правопорушник облаштував нежитлове приміщення, де в антисанітарних умовах, виготовляв алкогольні напої. 

У результаті обшуку правоохоронці вилучили насос для перекачування рідини, лійки, тетрапаки з рідиною схожою на горілку різного об'єму, бочки зі спиртом об’ємом 200 та 25 л, полімерні каністри об'ємом 25 л, картонне пакування для готової продукції. 

Орієнтовна вартість вилученого майна становить 1,4 млн грн. 

“Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, 2 ст. 204 КК України. Йому  загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення”, - йдеться і повідомленні. 

Нагадаємо, що правоохоронці на Одещині розкрили злочинну схему, пов'язану із фальсифікацією пального та його незаконною торгівлею через мережу модульних мініавтозаправних станцій. Після проведення спільної операції, детективи слідчого управління ГУНП в Одеській області разом із СБУ викрили злочинну діяльність групи, яка відбувалася з серпня по грудень 2023 року. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Крім того, Бюро економічної безпеки викрило мережу підпільних покер-клубів. Зокрема, в Одесі, Києві та Харкові. Так, детективи вилучили понад 1,3 млн грн готівкою в еквіваленті, чорнову бухгалтерію, підрахунки доходу від кеш-гри з кожного столу тощо. Про це повідомили в БЕБ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

14 лютого 2024, 14:40

Фашистская Украина везде ищет врагов что ломают государственную монополию фашистского государства Украина. Такая страна должна быть уничтожена !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися