В одному з гуртожитків Одеси сталось вбивство: подробиці (ВІДЕО)

За дві години правоохоронці знайшли підозрюваного

В одному з гуртожитків на вулиці Героїв Крут в Одесі мешканець помер від множинних ножових ударів у шию, завданих йому його знайомим. Жінка, яка проживала поруч, виявила тіло на сходовому майданчику та викликала поліцію. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, вечір того дня супроводжувався конфліктом між мешканцем гуртожитку та його гостем. Під час сутички зловмисник витягнув ніж і кілька разів вдарив потерпілого у шию та обличчя, що призвело до смертельної крововтрати. Після вчиненого злочину зловмисник намагався втекти, але поліцейські вже через дві години знайшли його.

Правоохоронці вилучили знаряддя злочину та інші докази, які направлені на експертизу, а злочинця затримали в процесуальному порядку.

Криміналісти, використовуючи мобільну ДНК-лабораторію, провели дослідження біологічних слідів та зразків затриманого та потерпілого, що підтвердило його причетність до злочину.

За наявності достатніх доказів поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві. Слідчі активно працюють над обранням запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для підозрюваного. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися