На Одещині жінка загинула під колесами електропотяга

Інцидент стався вчора ввечері в Затоці

На Одещині електровоз наїхав на місцеву жительку. Інцидент стався в Затоці. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
За словами водія, він помітив на коліях людину, почав сигналити та застосував екстрене гальмування. Однак, навіть вжиті заходи не допомогли уникнути наїзду на людину.

“Загиблою виявилася місцева жінка. В рамках провадження ми призначили низку експертиз, зокрема щодо встановлення причин смерті. Триває досудове розслідування та встановлюються повні обставини події”, - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.
Наразі правоохоронці внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Нещасні випадки на залізничних коліях Одещини

Нагадаємо, що наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі 37-річної одеситки на станції Одеса - Застава 1. Інцидент стався близько шостої години ранку. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Коментарі” також писали, що в одному із сіл Великобуялицької ОТГ в лісосмузі неподалік залізничних колій поліцейські виявили тіло померлої жінки. Вже за кілька годин правоохоронці встановили: потерпіла - 30-річна місцева жителька. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.
Також “Коментарі” повідомляли, що на Одещині машиніст виявив тіло 14-літньої дівчини на залізничних коліях. Наразі поліцейські встановлюють обставини загибелі жительки Арциза. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. За інформацією поліції, тіло потерпілої знайшли вчора пізно ввечері на залізничних коліях біля в’їзду у місто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися